Toll-Free Customer Support 24/7

Veel gestelde vragen

 • Verzenden & Afleveren

  Zodra de order bij ons binnenkomt zorgen wij dat deze zo snel mogelijk op transport gaat. Besteld U voor 12 uur. Dan is uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Als U er voor kiest uw bestelling te laten bezorgen met DHL dan ontvangt u per mail een track en trace code waarmee U uw bestelling ten alle tijden kan volgen.

  Als uw bestelling te groot is bezorgen wij deze zelf bij U. Wij nemen komt met U op om een afleverings afspraak te maken. Komt dit niet uit of heeft U andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Privacy & Veiligheid

  Wij van de Horeca Opkoper V&I B.V. nemen uw privacy zeer serieus. Alle klant gegevens van onze webshops worden via een beveiligde verbinding naar ons gestuurd zodat derde uw gegevens niet kunnen opvangen. Volgens bewaren wij deze gegevens in een beveiligde database waar alleen bevoegde bij kunnen om uw orders af te handelen. Wij zullen nooit uw gegevens doorspelen aan derden.

 • Terug sturen & Vervangen

  Wij leveren uitsluitend aan bedrijven, met die reden hanteren wij alleen een omruil periode van 1 kalendermaand. Deze goederen dienen dan ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking retour te komen.

  Transportkosten worden wel in rekening gebracht.

  Een tegoed bon van 12 maanden is ook mogelijk.

   

  Garantie

  Op al onze producten bieden wij 12 maanden garantie.

 • Bestellen

  Alle producten in onze webshop kunt U bestellen en direct afrekenen. Zodra uw bestelling is geplaatst gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag. Wij houden U op de hoogte van uw bestelling zodat U altijd weet waar U aan toe bent.

 • Betalen en prijzen

  Al onze producten staan zowel inclusief als exclusief BTW opgegeven. Al onze betalingen verlopen veilig via Pay.nl. U heeft bij ons ondermeer de mogelijkheid om met Ideal, vooraf en Paypal te betalen. Zodra de betaling is bevestigd gaan wij direct aan de gang met uw order.

Back to top